lördag 7 juli 2007

Tidningstips!

En regnig dag som denna är ju ett perfekt tillfälle att köpa sig en riktigt bra tidning för att få tiden att gå och få lite tips och trix.

Här kommer mina tips på bra tidningar åt det grafiska hållet!




1. computerarts projects (eng)
Computerarts Projects är en tidning som ger dig djupgående guider till olika kreativa projekt i och runt web design, photoshop, typografi och illustrationer.

I varje numme får du med en skiva med steg för steg tutorials och tips från de bästa inom branchen. dessutom får du demos på de nyaste, ibland osläppta programen.

Ca pris: 130 kr
www.computerarts.co.uk



2. Cap & Design (swe)
En tidningen om grafisk design och teknik för professionella formgivare.
CAP & Design håller dig uppdaterad om branschens senaste nyheter, oavsett om det gäller en ny bildläsare, en uppgradering av ditt favoritprogram eller vilka som har gjort den där nya logotypen.

Ca pris 90 kr
http://capdesign.idg.se/



3. disajn (swe)
Disajn är en tidning där du får tips och råd på vad som är aktuellt inom arkitektur, formgivning, inredning och konst. Du får tips på intressanta utställningar världen över och se unika och inspirerande hem där konst och skön form är det viktiga.

Ca pris: 50 kr
www.disajn.com/



4. Computer Arts (eng)
Computer Arts är världens bäst säljande tidning för digitala konstnärer och designers. Full med tutorials i varje nummer och överblickar allt från foto och photoshop till att göra värsting illustrationer med illustrator.

Varje månad recenseras de senaste mjuk och hårdvarorna och ger tips på vad du behöver för just dina behov. Och samma sak gäller som i computerarts Projects, i varje nummer följer det med en skiva med lite tips och trix och demos på de senaste programen.

Ca pris: 130 kr
www.computerarts.co.uk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar