måndag 2 augusti 2010


Har ikväll köpt ett riktigt skönt spel på PSN till mitt PS3. Spelet heter Fat Princess från Titan studios och är ett action-strategispel där det gäller för ditt lag att ta tillbaka eran prinsessa och skydda den ni har tagit till fånga. Egentligen en ny version av "capture the flag" men med en prinsessa som ditt lag ska mata så mycket ni kan med tårta så hon blir så tjock att hon nästan inte går att lyfta, bara för att motståndarlaget ska ha så svårt som möjligt att bära hem henne igen. Finn olika klasser som har olika egenskaper och det gäller att ni har en bra strategi annars kan det bli jobbigt. Hela 32 spelare kan spela samtidigt online så det är riktigt fartfyllt och lite småstressigt. Spelat 3 timmar nu och ska nog spela några till. Kika trailern nedanför så förstår ni!



Får 4 av 5 av mig bara för att priset är så sjukt bra, 90 kr så har du ett spel du kan spela när du inte har nått bättre för dig i vinter. Har precis kommit en DLC med nya klasser som pirat, jätte eller ninja. Vet att ni bli sugna så köp idag så kan vi spela mot varandra!

2 kommentarer:

  1. Har haft det ett tag redan riktigt kul :) är updaten för alla som köpt det? Vore ju lite skoj att lira med någon ;) adda gärna Phasts på psn så kan vi lira :)

    SvaraRadera
  2. aa det blir nice!
    tyvärr kostar DLCn men va inte spec mkt. 45 spänn eller nått sånt. Jag addar!

    SvaraRadera