söndag 30 september 2007

Flintstones snes


Spelade precis ut Flintstones - The Treasure of Sierra Madrock till supernintendo faktiskt riktigt kul! Men kassaste slutet, inte äns en sistaboss.

--> www.rom-world.com


Ny simpsons speltrailer



kommer lätt skaffa det nya simpsonspelet, cleant att det är olika storys i ett spel som flätas ihop, se är alla delar tagna från andra spel/filmer och det gör det ju inte sämre!

--> www.ea.com/simpsons

torsdag 27 september 2007

heja beatboxjoseph


Tack Mattias för länken!
Sen måste denna tas med bara för dem är så clean, haha f*ckit



Alltid lika fin



Nixon Player ALL BLACK, Har velat ha en länge nu! KOstar runt 2500 - 3000 pix.
finns på lite olika ställen neowatches | gulanstore. Nu har det kommit en Vit player som är i keramik, hade inte varit fel men lär ju bli rätt så smutsig direkt man tar i nått.

Nu vet ni vad jag vill ha i julklapp förutom en Philishave robotskin

måndag 24 september 2007

Fotograf Sven Prim


Ingen aning om vart denna fotograf/retuschör kommer ifrån, namnet låter ju rätt så svenskt men vem vet? En sak som jag vet är iallafall att han kan photoshop!

--> www.svenprim.com

söndag 23 september 2007

har du smuttat igen kicki?




Haha så jävla bra reklam, bra vågat mtv!
Kickis reklam är ju roligast, Johannes är lite för mkt, men fortfarande riktigt kul

Briljant Audireklam


Hoppas han som gjort den fått löneförhöjning.

lördag 22 september 2007

Prison Break säsong 3


Sett Första avsnittet av prison break säsong 3 idag och kan säga att det fortsätter lika spänande, kanske tom mer än vad det har varit innan, Michael, T-bag och Mahone sitter i ett fängelse utan vakter(?) någonstans utanför Panama i sydamerika. Där finns det en "kung" som inte gillar Sofields rykte och kallar honom "stjärnan", och det är inte positivt i det fängelset..

--> www.fox.com/prisonbreak

torsdag 20 september 2007

vinterpälsen

Anna har varit söt och fotat min nya (bortagna) vinterpäls!



smygarn!

så nördigt, men ack så underbart!

titta helskärm så förstår ni


testar scribeFire

testar ett program som man kan skriva på bloggen direkt i webbläsaren utan att behöva logga in på sin användare osvosv. ska se hur det ser ut när man skriver här!


Powered by ScribeFire.

mitt liv är tillbaks

Fick min mobil idag. Känns riktigt skönt!
Mobilen är helt okej för det priset, och köpte den ju mer för utseendet än prestandan. ända konstiga är att man inte kan välja egna låtar som sms signal, finns 4 st att välja på och dom va riktigt kassa! Så nu kan ni iallafall höra av er så jag får erat nr igen, alla är ju borta nästan, men samma nr har jag fortfarande!

onsdag 19 september 2007

synd Pixma ip5500

Samsung har släppt en ny multiskrivare iveckan, SCX-4500 heter den och man kan inte missa att samsung sattsat en slant på designen.



16 sidor i minuten och kostar ca 300$. Det märkliga är att samsung valt att bara sälja den på apple.com och i apples markbutiker till en början, och efter årskiften 2008 så kommer den att släppas på resten av marknaden. Men som sagt, trode jag hade den cleanaste skrivaren Canon PIXMA iP5500 , men den fick stryk av samsungs nya med hästlängder.

--> samsung | Canon | apple

måndag 17 september 2007

Choice FM reklamfilm

Satt och tänkte på den här reklamfilmen i veckan och letate lite men hittade de inte, så idag så kommer den upp på feber.se ,av en slump? Ja, jag tror det haha. Den är så sjukt snygg.



söndag 16 september 2007

mobilkrash

min mobil har som sagt krashat i heglen efter att den badat på hasses bord i en pool av heineken tror jag det va. Eftersom iphone inte kommit än och jag måste ha en mobil, så beställde jag den mobil som jag hade tänkt beställa när den kom, men då va för dyr tyckte jag. Det blev en svart LG KG800 Chocolate beställd från cdon.com, så jag hoppas att den kommer på tisdag, kanske onsdag.




fredag 14 september 2007

new shit





Emerica renolds 3. (mitt andra par, så nu har jag både vita och svarta)

--> emericaskate.com

Link isnt gettin any






Som många säkert hört så har kanye west och 50cent haft en beaf om vem som kommer sälja flest skivor, och 50cent har tom sagt att om Kanye vinner så kommer 50 att lägga ner sin musik

Lyssna på bådas album nu ett par gånger och kan säga direkt att jag är sjukt besviken på 50cents album, inte äns 1 låt som var någorlunda bra. Kanyes skiva va rätt så lättlyssnad och de flesta låtarna skulle jag kunna lägga in på min ipod faktiskt.
stronger som är hans singel är också den bästa låten på albumet och de flesta andra låtarna på albumet är rätt så lugna och inte lika party som kanye brukar producera.

Edit: har hittat en låt jag gillar; Amusement Park, bra jobbat 50! men du fr fortfarande en 1a..

Betyg
50 Cent 1 / 5
kanye 3.5 / 5

Lyssna
--> kanye | 50cent | Amusement Park | Stronger

torsdag 13 september 2007

babywar!


skottsäker barnsäng $499
skottsäker barnvagn $599
skotsäker sköld(!?) $220


En av de sjukare sidorna jag sett! Ett företag som säjer skottsäkra västar till bäbisar. Du kan få nästan allt från skyddsdräkt mot biovapen till skottsäker barnvagn.
Nu börjar det gå överstyr..

--> www.bulletproofbaby.net

tisdag 11 september 2007

Ny ipod nano från apple






Nu har apple släppt en ny ipod nano 8gb i nytt lite fyrkantigare format,1 895 kronor för 8 gigabyte modellen och 1 395 för 4 gigabytemodellen som bara kan fås i silver.

Tyckte den va rätt så ful men den andra nya ipod är ju riktigt snygg!
Två versioner kommer även här, 8 GB och 16 GB. Priset är 2895 respektive 3795 kronor.



amerikansk fettreklam

Varför har inte sverige liknande lika skön reklam? Förutom att Dunkin Donuts inte finns här..



haha den är så skön!





Appler har nu medelat att man sålt över en miljon(!) iphones på bara 74 dagar och de första 30 timmarna såldes det ungefär 300.000 st. Sjukaste jag hört eftersom det innebbär att apple sålt ca 13500 per dag.

måndag 10 september 2007

ollars

Nu har jag varit uppe i mer än 27 timmar i sträck bara för att vända tillbaks dygnet, och det sjuka är att jag inte är ett dugg trött, va lite trött där runt 12.00 när jag hade sett 13 naruto avsnitt idag.

Sjukt bra serie egentligen men har nu sett ungefär 35 avsnitt allt som allt och det har kommit ut 350 ungefär, så jag har lite kvar med andra ord.

Har Målat en ny tavla inatt, men blev inte spec nöjd, får nog bli en såndär man lär sig av, synd jag inte hade någon kamera!

Kom på att jag är så sjukt taggad på vintern. Snart kan min sommardepression ta slut till skillnad från alla med vinterdeprission. vill kunna ha min nya balla jacka och kunna gå ut i snön och bara mysa inuti alla varma kläder!

Ge mig!

anon Realm Buffet H07

Ska sälja mina gamla till murre så funderar på vilka jag ska köpa. Frågan om dem på bilden är värda 1299:- Lär ju inte vara egentligen, men ma får ju med spegelglas på köpet som kostar runt 300:- om man köper till.

Här finns det lite fler om någon är sugen att titta på årets glajer.
http://www.spyoptic.com
http://www.anonoptics.com

lördag 8 september 2007

Ny form av graffiti




Killen alexandre orion från portugal har börjat köra "torkarent graffiti". Han letar en skitig vägg eller tunnel och torkar helt enkelt bort smutsen istället för att använda färg för att få fram det han vill göra.

tisdag 4 september 2007

En till måstehagrej!

Radiostyrd bil som styrs via tangentbordet!


Mjukvaran för radiostyrningen är kombatibel med Windows XP.
Ett paket kostar cirka 30 dollar.
--> www.usbgeek.com

nästan så jag måste skaffa fisk




Sjukt snygg fiskskål!
Här finns några fler varianter
--> dezeen

måndag 3 september 2007

The Lord of the Rings Online

Shadows of Angmar

Har jag spelat nu i 3 dagar och uppnått lvl 11, vet faktiskt inte vad det finns för gräns på hur högt man kan gå, men skulle gissa 50.
Det är väldigt likt Wow som jag spelade ett
tag innan men blev för snål med för att fortsätta. Det som jag tycker är kul i lotr online är att det verkar som folket som spelar det är lite äldre än de som spelade wow iallafall de som jag träffat på, men väldigt många från USA som spelar, inte träffat på nån europe än.

Ska jag säga rätt ut vilket jag tycker är bäst av wow och lotr: shadow of angmar så tycker jag nog wow, lite bättre quests som man fattade vad mans kulle göra, lite svårt att hitta i lotr och kartan som jag skulle vilja ha lite mer hjälp av kan jag bli lite arg på ibland.

Men vill du ha ett spel som tar upp all din tid och har spelat klart wow så ska du absolut köpa detta!




lördag 1 september 2007

Skate Culture

Varit och titta på utställningen Skate Culture idag på bildmuseet, sjukt fina bilder av Scott pommier.

Sjukaste Bilden! vill ha..